I'm working on it.. you should too!

 Färgar håret och reflekterar lite..

 
 

Jag älskar min röda kalufs. Visst, den är svår att hålla men färgen stannar mer och mer för varje omgång kemikalier jag slänger i, hehe. Jag tror nog att jag trivs mer i det här röda än i det svart/bruna jag hade innan.
 
Däremot kan jag ibland sakna min blonda hårfärg. Speciellt när jag hade det som ljusast. MEN, det var helt ohållbart. Håret mådde sämre och sämre och hade troligtvis gått av om jag hållt på med blekningen längre. Plus att jag inte kunde bleka själv på samma sätt som jag fixar med utväxten nu. Visst, jag skulle kunna ha min naturliga blonda färg också.. men den har nog mer och mer gått mot råttfärgat de senaste åren. Så nej.
 
Jag tror helt enkelt att min personlighet passar i rött. Lite kaxigt, jag gillar ju att synas. Men ändå rätt snällt och ödmjukt ;)
 
 
 
 
 Mmmmmmm..

Sitter och drömmer mig bort till god mat.. speciellt till helgen. Längtar så mycket!! Det vattnas typ i munnen på mig bara jag tänker på det. När jag vaknar upp på fredag efter jobbat nattpass innan, så kommer jag och min älskade sambo sätta oss på tåget och fara till huvudstaden för en dejt med T&C. Det ska bli trevligt, GOTT, mysigt och roligt. Vi ska bo på hotell vid Stureplan och så ska vi äta på Grill. Jag har redan siktat in mig på deras råbiff som de har på förrättsmenyn. Fy TUSAN vad jag längtar till den råbiffen!!! Sen blir det kanske nå mer ställe efter maten.. testa mojitos och bara njuta. Och eftersom vi ska sova på hotell. VAAAAD blir det sen på morgonen?? Jo, FRUKOSTBUFFÉ! Woho.
 
 
Nää, om man skulle ta å steka sig lite kyckling till riset och grönsakerna! Uppenbarligen är jag ju hungrig ;)