Intervallerna från helvetet..Ni vet den där energin jag basunerade ut i förra inlägget? Det var väl kanske en 30 min sen. Sen dess har jag diskat av allt i köket och skurit salladen till dagens matlådor. Sen var det schlut på den energin. Haha! Just nu sitter jag alltså halvt däckad i soffan me datorn i knät och försöker fundera ut hur tusan jag ska klara dagens arbetspass mellan 17-04.. och så ryggpass med cardio innan det!!
 
Jag ville bara ge er en liten mental bild av hur mina dagar kan vara.. mest hela tiden. Energin går berg-o-dalbana. Jag försöker alltid hitta energi i det lilla hela tiden. Fina kommentarer, en kort träff med en vän, ett roligt inlägg på någon blogg, vetskapen att det är mindre än SEX veckor kvar till tävlingen, att bikinin kom idag, att bikinin var FINARE än jag trodde, när jag ger komplimanger och fina ord till människor som förtjänar det.. ja, ni fattar. Det finns så mycket att få energi av mer än mat. Det utnyttjas.. grovt! ;)
 
Ja, i alla fall. Till dagens "morgoncardio". På torsdagar förvandlas promenaden nämligen till ett ca 30 min intensivt och tortyrliknande intervallpass med coach Carina. Så kallade tabata-intervaller. Jobba 20 sekunder, vila 10 sekunder. Halvtimmen med de absolut längsta 20 sekundrarna.. och vilan som mest känns som  ETT andetag. Mycket ben och rumpa.. burpees.. äckelplankan med benlyft(!!). Känns alltid som bäst efteråt såklart ;)
 
Efter träningen hann jag med ca 30 min poseringsträning. Smådetaljer som måste sitta bättre men över lag så känns allt bättre än väntat! Öva öva öva. Ju mer jag övar desto mer avslappnat känns leendet som ska sitta där som en smäck. Det är nästan det svåraste.. att samtidigt som man spänner typ hela kroppen så ska leendet och ansiktet se glatt och avslappnat ut. Ha! Sug på den du.
 
Nu vila, snart mat, sen stan för att kolla på stenar till bikinin.. sen träning.. och så jobb på det.