Onsdag = discopass :)

 
Hur kommer det sig att de bästa passen alltid antingen är oplanerade, spontana eller snabbt påkomna? :D
 
Har ju i vanliga fall vilodag på onsdagar, men eftersom jag hade en ofrivillig i lördags och tiden inte riktigt räcker till nu på lördag så förpassas vilodagen dit istället. Var helt enkelt för taggad idag för att INTE ta vara på tillfället!
 
För att inte frångå min vanliga split så blev det ett litet discopass. Biceps/triceps varvat och supersetat med tunga magövningar. Så tunga som fantasin ger utrymme till i alla fall. Fick föresten en förfrågan att lägga upp magövningarna jag kör.. och självklart ska jag göra det. Allt för att folk ska förstå att man ska behandla magen som alla andra muskler som ska växa. Genom att utmana den med tyngd.. inte bara massa uthållighetstrams. Hehe ;)
 
Ja, i alla fall. Fick en grym pump i biceps framför allt.. och nu när kroppsfettet är så lågt så börjar det hända grejen genom huden. Ådror och muskeldetaljer. Coolt som f-n faktiskt! :D
 
Nu måste jag bums i säng för imorgon är det tidig tabata med coach.. och efterföljande poseringsträning med min tävlingspolare :) Ska försöka få lite bilder!


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback