Blonde Destroyer - Flower

Företaget Blonde Destroyer fortsätter att leverera.. i den nya kollektionen har de tagit fram några riktiga guldklimpar när det kommer till mönster och färger. De har gjort reklam för modellen här nere någon månad och jag har totalt kärat ner mig i dem (med det passande namnet; Flower). Eftersom de inte riktigt släppts än så har jag sugit på karamellen och inte förbeställt.. MEN.. idag ändrade jag mig.
 
Jag och sambon var på väg till gymmet och jag tokvurpar i en grusad korsning. Enligt sambons beskrivning såg jag mer eller mindre ut som en säl som är på väg att landa på ett isblock. Tog emot mig med händerna och skrapade både upp dem, knäna och såklart mina röda favorittights från just Blonde Destroyer. Jävla skit liksom!
 
Sååååååå, jag bestämde mig direkt för att jag var värd ett par nya.. och ni kan ju gissa vilka jag beställde ;)
 
Hur det gick med mig annars? Jovars, helt okej. Lite blodvite i händer och på knän.. och min redan stukade handled blev ju inte direkt bättre. Menmen, det är smällar man få ta när man har brottom ÖVERALLT! ;)
 "Pre work"

Gårdagens andra träningspass inför nattpasset;
 
5 km rask löpning.. ungefär vid den tidpunkten som folk började röra sig ner på stan och krogen med vin och öl i magen.
Insåg fnittrande för mig själv att det var lite komiskt.
 
Efter det fortsatte jag med lite benövningar strax utanför jobbet..
 
Tabata 4 övningar
 
1. Step up på bänk med kick bakåt 8 x 20 sekunder
2. Utfallssteg åt sidan, explosivt på vägen upp 8 x 20 sekunder
3. Utfallssteg bakåt med kick framåt med samma ben 8 x 20 sekunder
4. Jägarvila där jag lyfter höger ömsom vänster häl (stöööörigt jobbigt) 8 x 20 sekunder
 
Fick mjölksyra så jag nästan storknade på sista övningen. Riktigt nice när benträningen verkligen ger någonting. Statisk träning har ju aldrig riktigt varit min grej :)
 
Jag får erkänna det, dagens påtvingade vila kanske kommer lägligt ändå. Imorgon är det ispass och ett par av våra nyförvärv har numera anlänt från sina hemländer. Med andra ord, det kommer bli fart och fläkt. I LIKE IT! Men dock så tänkte jag ändå köra ett axelpass när jag vaknar vid lunch. De måste ju växa.. och då måste de tränas ;)
 
 Testar nytt!

Idag är jag glad, nöjd och TACKSAM! Jag sov mellan 07.30-15.35 efter nattpasset. Jag tror det är rekord!! Jag har aldrig lyckats sova så länge. Har haft problem med nattpassen sen jag började mitt nuvarande jobb för ca 6 år sen.. och jag har testat allt för att kunna sova längre än till 12-tiden. ALLT alltså. Tyvärr krävde det lugnande för att få mig hit.. menmen, det blir bara vid sju tillfällen på en 6 veckorseperiod. Men jag håller med, det är inte ultimat!
 
Men vad ska jag göra..? Kan ju inte direkt hopa över nattpassen..
 
När jag väl vaknade kändes jag mig pigg och utvilad.. och tokpepp på att träna. Så jag for iväg direkt och mosade axlar på tom mage. När jag stod och försökte få till en bra bild i omklädningsrummet efteråt så kom fina Madde Myhr in och utbrast att hon såklart skulle hjälpa mig med en bra bild. Tacksamt med likasinnade instagrammare ;)
 
Det slutade med att hon lärde ut lite bikinifitness, deras frontpose. Haha. Sakpligt stel och lite halv förvirrad.. men jag tycker tametusan att jag fick till den rätt bra ändå! Bikinifitness har en jobbig posering helt klart. Du ska vara skapligt rörlig i bål, svank och ryggrad för att kunna vrida fram överkroppen samtidigt som midjan ska vara smal och rumpan synas så mycket som möjligt. Kul att testa helt klart :D
 
Axelpasset gick riktigt bra; snedbänk i smith, stående axelpress i maskin, drag till hakan med rep i CC, baksida korsdrag i CC, hantelpress och till sist favriten; hantellyft åt sidan. Bra tryck och bra fokus idag. Duktigt Malin!
 
MEN, jag gillar ju egentligen att träna precis innan nattpassen. Man får lite extra energi. Så jag ska nog bege mig ut på en löptur är jag kommer till jobbet. Det kommer kännas gött i kroppen. Speciellt eftersom jag inte kommer hinna träna imorgon.. #hatavilodagar ;)