Testar nytt!

Idag är jag glad, nöjd och TACKSAM! Jag sov mellan 07.30-15.35 efter nattpasset. Jag tror det är rekord!! Jag har aldrig lyckats sova så länge. Har haft problem med nattpassen sen jag började mitt nuvarande jobb för ca 6 år sen.. och jag har testat allt för att kunna sova längre än till 12-tiden. ALLT alltså. Tyvärr krävde det lugnande för att få mig hit.. menmen, det blir bara vid sju tillfällen på en 6 veckorseperiod. Men jag håller med, det är inte ultimat!
 
Men vad ska jag göra..? Kan ju inte direkt hopa över nattpassen..
 
När jag väl vaknade kändes jag mig pigg och utvilad.. och tokpepp på att träna. Så jag for iväg direkt och mosade axlar på tom mage. När jag stod och försökte få till en bra bild i omklädningsrummet efteråt så kom fina Madde Myhr in och utbrast att hon såklart skulle hjälpa mig med en bra bild. Tacksamt med likasinnade instagrammare ;)
 
Det slutade med att hon lärde ut lite bikinifitness, deras frontpose. Haha. Sakpligt stel och lite halv förvirrad.. men jag tycker tametusan att jag fick till den rätt bra ändå! Bikinifitness har en jobbig posering helt klart. Du ska vara skapligt rörlig i bål, svank och ryggrad för att kunna vrida fram överkroppen samtidigt som midjan ska vara smal och rumpan synas så mycket som möjligt. Kul att testa helt klart :D
 
Axelpasset gick riktigt bra; snedbänk i smith, stående axelpress i maskin, drag till hakan med rep i CC, baksida korsdrag i CC, hantelpress och till sist favriten; hantellyft åt sidan. Bra tryck och bra fokus idag. Duktigt Malin!
 
MEN, jag gillar ju egentligen att träna precis innan nattpassen. Man får lite extra energi. Så jag ska nog bege mig ut på en löptur är jag kommer till jobbet. Det kommer kännas gött i kroppen. Speciellt eftersom jag inte kommer hinna träna imorgon.. #hatavilodagar ;)
 
 Kommentarer

Snygga träningskläder!

Svar: Tack!! :)
Malin


Kom ihåg


Trackback