Grattis till mig

 
.. jo, jag har nämligen namnsdag idag. Som alltid på Nobeldagen den 10 december. Sitter och tittar på spektaklet på tvn och är mäkta imponerad och stolt över engagemanget runt min namnsdag ;) hehe. Skämt åsido, tycker det är jättekul att se på och höra allt runtom. Vi ska vara stolta över att Nodelfesten ses som världens finaste middagar. Lilla Sverige liksom :)
 
Träningen då? Jo, men den rullar på. Det märks att lite av kolhydraterna försvunit från kostschema.. men det märks mer på bandyn än i gymmet. Tar fortfarande samma vikter och det glädjer mig. När styrkan börjar försvinna på grund av dieten så krävs det lite mer mental förberedelse och förhoppningsvis är det en tid kvar till det.
 
Jag har kommit fram till att jag saknar mitt långa hår. Okej, inte så långt som jag hade innan, men typ en snuttebit längre än till axlarna. Där kommer jag trivas. Fortsätter fundera på frisyr till tävlingarna och om ni har tips på uppsättningar och personer att ta kontakt med så är ni välkomna att maila mig. Allt är välkommet! Mest välkommet är tips på frisörer i Allingsås där den första tävlingen kommer äga rum och där jag måste bo på hotell natten innan. Till tävlingen i sthlm kan jag alltid fixa mig här hemma eftersom jag kommer åka dit samma morgon :)
 
Nähä, nu ska jag packa inför helgens bortamatch i Göteborg och dagdrömma lite om chokladen jag ska moffa i helgen :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback