JuletiderIgår på jobbet så var en kollega snäll nog att fråga vad jag och sambon skulle göra under julledigheten.. eehh, vadå ledighet? .. undrade jag. Haha. Kollegan i fråga skulle nämligen själv ha semester/föräldraledighet under både jul och nyår. Ja ja. Jag är van att jobba på som vanligt den här tiden. Har aldrig haft ett jobb med "normala" tider och har alltid jobbat under de flesta storhelger. Tråkigt bara att man knappt får lön för mödan..
 
I år jobbar jag i alla fall jul och är ledig nyår. Dietmässigt så kommer mina ätardagar infalla under dessa röda dagar istället för på helgerna runtom. För övrigt så kommer det se ut som vanligt :)
 
Träningen kommer också rulla på som vanligt. Just nu så är jag dock liiiiiiite orolig över en eventuell förkylning som känns i kroppen. Var på massage tidigare idag och har jag någonting i kroppen så lär den ge sig till känna inom det närmsta dygnet.
 
Massagen var för övrigt det första av många tillfällen hos Lennart Nyberg på Akucenter nere på stan. Han är grym som fan och kommer massera mig ungefär varannan vecka fram till tävlingarna. Idag fick jag lära mig att mitt högra ben var ca 1,5 cm kortare än mitt vänstra, vilket medför obalans genom hela kroppen och korsar ryggen upp till min vänstra axel och skuldra. Den axeln är något framåtroterad och det ska tydligen ändras nästa gång.
 
Ikväll är det styrketimma med lagets grymma pt följt av ispass. Får se hur jag gör med isen.. beror lite på hur jag känner mig i kroppen. Men styrkan funkar alltid så länge man tar det någorlunda lugnt.
 
Som avslutning så måste jag bara tipsa om Kaffetheket som precis öppnat nere på Köpmangatan här i stan. De har massor med kaffe och te och idag när jag köpte ett par julklappar där så fick jag även med lite gottit till mig själv, nämligen ett glöggte med smak av hallon och äpple. Som att dricka glögg fast utan kalorierna. Mumma!! #livetpådiet :D

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback