No work


Ledig dag = sovmorgon, träning i lugn och ro och horisontellt läge i soffan. Mer tid att variera min kost också, Dietmat behöver inte direkt vara tråkig och torr som ni kan se på bilden. Just nu käkar jag kyckling till mina "lagade" mål mat. Nämligen tre stycken om dagen. Två av dem med potatis och grönt och en med bara grönt. Och det är med det gröna jag kan variera mig. Jag älskar grönsaker. Helst med vinägrett eller äppelcidervinäger. Idag hade jag både det och vitlökskeso. Blandar i viktlökspulver i keson. Det blir typ som en vitlöksdressing med lite mindre kalorier. Jättegott!
 
Jag jobbade natt inatt vilket innebar lite mindre sömn än vanligt trots sovmorgon. Det märktes dock inte på gymmet.. axelpasset gick som på räls. Fokus genom hela passet vilket i stort sett alltid innebär att jag kör på ordentligt. Brist på fokus är min största träningsbov. Avslutade med 20 min cardio på cyklen efter coach order. Efter vårens 2 h 40 min per dag så är 20 min en baggis. Jag njuter så länge det varar för det kommer nog öka inom en snar framtid.
 
Här nedan är ett smakprov på ett av mina superset från axelpasset. Jag gillar att superseta just axlarna så de blir riktigt slutkörda. Grow shoulders!!
 
.. och om ni undrar om tightsen så är de splitternya och ni hittar dem på MMSports sida. Det är compression och de sitter uuuuuunderbart skönt! :)
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback