Axelmos.


Fredagens träning fokuserades på min favoritdel.. axlarna! Minus cardio eftersom det var match idag (som vi för övrigt vann i ett snöigt Härnösand). Jag hade bra tryck trots att det var strax innan helg och ätardag.
 
Militärpress 25/25/22,5/22,5 kg
Baksida rep 45/45/40/40 kg
Framsida stång 15/15/10/10 kg
Utsida hantellyft 10/8/8/8 kg
Hantelpress 10/10/8/8 kg
Kryssdrag liggandes baksida 15/10/10/10 kg
 
Omvända crunches med rep CC 70/70/70/70 kg
 
Over 'n' out for now!Min största last just nu!

Jag lovar, det var en liten ond shoppingsugen Malin-kopia som satt på min axel igår och sa att jag bara MÅSTE beställa ett par nya tights. Ett par röda, nya, från The Blonde Destroyer. Den lilla Malin-kopian sa att jag ju faktiskt inte kan ha vissa av mina nuvarande i storlek S eller liknande. Kopian sa att de inte alls sitter bra i midjan.
 
Och ja, jag håller ju såklart med..
 
Så jag beställde ett par i XS och håller just nu tummarna för att jag kan ha dem direkt och inte behöver vänta ytterligare några fettprocentenheter ;)
 Foodprep!

 
Dags för matlådor! Just nu byter jag ut potatisen (som jag är extremt trött på) till ugnsrostad sötpotatis och morot. Sinnessjukt gott. De två orangea läckerbitarna tillsammans med rödbetan utgör defintinitivt topp 3 godaste när det kommer till ugnsrostade rotfrukter. Helst skulle jag ju såklart vilja använda olja och honung tillsammans med kryddorna.. men ja, nej.. det kan jag ju inte göra just nu såklart ;)
 
Till det; stekt kyckling och coctailtomater. Hälften av lådorna blir med rotfukterna och hälften blir med ris. Det är skönt när man har allt klart, slipper man tänka på mat resten av veckan. Förrutom på ätardagen såklart ;)