Morgoncardio UTE

Jag är så glad att benhinnorna inte tjaffsar med mig längre. Har jobbat natt inatt och när jag vaknade vid halv ett så begav jag mig direkt ut på en löprunda på nästan 40 min. Så skönt att slippa dra iväg till gymmet direkt på morgonen och köra cardio inomhus(!!) när det är så fint väder utomhus. Tummen upp och exakt den energin jag behöver i slutfasen innan Tammer.

Höll även ett förvånansvärt högt tempo för att ligga så lågt i kalorier. Grundkondisen finns helt klart där efter all cardio jag kört denna vår. Och bättre blir det sen när jag får börja äta mer och tillföra kroppen den energin den behöver för att prestera på topp. Detta gör mig för övrigt stöööörigt taggad på kommande bandysäsong :D Fu bubblan vad kul det kommer bli!
 
Väl hemma smakade såklart frukosten extra god och jag tänker verkligen njuta av den nu sista veckan.. för på måndag försvinner troligtvis gröten och ersätts med tömningsschema och då troligtvis kvarg, hehe :)
 
Har lite smått börjat ladda mentalt inför helgen och dess arbete. Det kommer bli riktigt roligt; Power Meet här i Västerås och jag kommer ta mig fram med hjälp av cykeln på jobbet ;) Heja till om ni ser mig vettja! Har som tur va fått klartecken att slippa cardio de tre dagarna. Det räcker liksom med 10-11 h cykel per pass..! ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback