När höjden av smärta faktiskt är någonting bra ;)

Nu har jag besökt min massör Anna en andra gång inför min tävling. Fått den numera sedvanliga bindvävsmassagen. Syfte; mjuka upp muskler, vävnad och bindväv för att förenkla viktnedgången. Få det sista på benen att släppa. Innan första gången hos Anna så hade jag aldrig någonsin testat på bindvävsmassage, men nu är jag definitivt smärtsamt medveten!
 
Vi har fokuserat på mina ben som sagt och det gör skillnad. Bara efter första tillfället såg och kände både coach, sambo och massör skillnad. Fettet har börjat "släppa" och kommer nu lättare förbrännas. Anna förklarade även att massagen hjälper huden att lättare hänga med i viktnedgången och det är ju också ett stort plus! Bonusen blir ju såklart att mina stackars muskler får lite uppmärksamhet :P
 
Kan verkligen tipsa om Anna, hon är helt fantastisk och har råstarka nypor. Hon fick mig att svära ett antal gånger idag. Sist var fokus enbart på baksida ben och rumpa, men den här gången inkluderade hon framsida lår och det tog liksom smärtan till en heeeeelt annan nivå. Haha! Varför upplevs alltid smärta på framsidan av kroppen som mer obehaglig liksom..? :)
 
Anna finns på You Öster Mälarstrand och är du nyfiken på vad massagen kan göra för underverk för dig så ska du definitivt testa henne!