När höjden av smärta faktiskt är någonting bra ;)

Nu har jag besökt min massör Anna en andra gång inför min tävling. Fått den numera sedvanliga bindvävsmassagen. Syfte; mjuka upp muskler, vävnad och bindväv för att förenkla viktnedgången. Få det sista på benen att släppa. Innan första gången hos Anna så hade jag aldrig någonsin testat på bindvävsmassage, men nu är jag definitivt smärtsamt medveten!
 
Vi har fokuserat på mina ben som sagt och det gör skillnad. Bara efter första tillfället såg och kände både coach, sambo och massör skillnad. Fettet har börjat "släppa" och kommer nu lättare förbrännas. Anna förklarade även att massagen hjälper huden att lättare hänga med i viktnedgången och det är ju också ett stort plus! Bonusen blir ju såklart att mina stackars muskler får lite uppmärksamhet :P
 
Kan verkligen tipsa om Anna, hon är helt fantastisk och har råstarka nypor. Hon fick mig att svära ett antal gånger idag. Sist var fokus enbart på baksida ben och rumpa, men den här gången inkluderade hon framsida lår och det tog liksom smärtan till en heeeeelt annan nivå. Haha! Varför upplevs alltid smärta på framsidan av kroppen som mer obehaglig liksom..? :)
 
Anna finns på You Öster Mälarstrand och är du nyfiken på vad massagen kan göra för underverk för dig så ska du definitivt testa henne!
 
 Dille på te!

 
Ja, verkligen! Sist jag träffade coach "förlorade" jag mjölken i kaffet/teet. Nehepp liksom, jag som älskar att ha i mjölk. Ja ja, bara att gilla läget och göra någonting annat bra av det. När jag får ha både sötningsmedel och mjölk i teét så gillar jag att dricka Earl Grey. Men det är lite lite för starkt utan mjölk tycker jag, så nu har jag shoppat loss totalt på ekologiska örtteér från PUKKA. Helt fantastiska drycker. Har ju druckit deras "detox" i ett par månader nu och märker skillnad på huden bland annat. Men nu har jag alltså köpt några fler smaker. Hehe..
 
På diet måste man hitta guldkornen som är tillåtna för att lyckas hålla fokus borta från det du INTE får äta/dricka. Detta är verkligen ett sådant guldkorn!Monday blues..

 
Aldrig någonsin har ett uttryck varit så sant. Idag har jag haft det extremt jobbigt. Det började lite smått vid femtiden och har fortsatt hela kvällen. Det jobbiga är inte det fysiska just nu, utan det psykiska. Har försökt komma underfund med var det är som känns i kroppen.. och jag tror att jag kommit fram till att det är mental stress inför att mitt "ätarfönster" minskat så drastiskt.
 
Som jag skrivit tidigare så har jag gått från att få äta vad jag vill mellan 20.00 kvällen innan och sen hela dagen efter.. till att nu bara få äta vad jag vill i TVÅ ynka timmar på lördagkvällen. Jag var först rätt pepp på det, tänkte att nu j-vlar kommer det resultat, men nu så här en vecka in i det så är det en riktigt ordentlig berg-och-dalbana i huvudet.
 
Hunger? Njae, inte riktigt. Sugen, jovars. Mest hela tiden och på allt jag ser. Men kombinationen "sugen" och vetskapen att jag bara har två timmar på mig på lördag; det tar stundtals kol på mig. Till på köpet så hade sambon en näve lösgodis kvar sen helgen som han mumsade på i soffan nu på kvällen. Suck. Jag menar inte att han inte ska få äta vad han vill, men det går ju inte att sticka under stolen med att det blir sju resor jobbigare när någonting är lättillgängligt.
 
Det jobbiga ikväll KAN även ha lite att göra med att vi såg ikapp på typ fem avsnitt med Sveriges Mästerkock. Och det är ju inte direkt äckliga saker de lagar..
 
Förhoppningsvis har känslan försvunnit imorgon.. åtminstone för några dagar sådär. Har även en massage att se fram emot och den har jag även kombinerat med första vilodagen på typ 1,5 vecka.
 
Hoppas ni haft en bättre start på veckan än jag.
 
PussåKram!