Monday blues..

 
Aldrig någonsin har ett uttryck varit så sant. Idag har jag haft det extremt jobbigt. Det började lite smått vid femtiden och har fortsatt hela kvällen. Det jobbiga är inte det fysiska just nu, utan det psykiska. Har försökt komma underfund med var det är som känns i kroppen.. och jag tror att jag kommit fram till att det är mental stress inför att mitt "ätarfönster" minskat så drastiskt.
 
Som jag skrivit tidigare så har jag gått från att få äta vad jag vill mellan 20.00 kvällen innan och sen hela dagen efter.. till att nu bara få äta vad jag vill i TVÅ ynka timmar på lördagkvällen. Jag var först rätt pepp på det, tänkte att nu j-vlar kommer det resultat, men nu så här en vecka in i det så är det en riktigt ordentlig berg-och-dalbana i huvudet.
 
Hunger? Njae, inte riktigt. Sugen, jovars. Mest hela tiden och på allt jag ser. Men kombinationen "sugen" och vetskapen att jag bara har två timmar på mig på lördag; det tar stundtals kol på mig. Till på köpet så hade sambon en näve lösgodis kvar sen helgen som han mumsade på i soffan nu på kvällen. Suck. Jag menar inte att han inte ska få äta vad han vill, men det går ju inte att sticka under stolen med att det blir sju resor jobbigare när någonting är lättillgängligt.
 
Det jobbiga ikväll KAN även ha lite att göra med att vi såg ikapp på typ fem avsnitt med Sveriges Mästerkock. Och det är ju inte direkt äckliga saker de lagar..
 
Förhoppningsvis har känslan försvunnit imorgon.. åtminstone för några dagar sådär. Har även en massage att se fram emot och den har jag även kombinerat med första vilodagen på typ 1,5 vecka.
 
Hoppas ni haft en bättre start på veckan än jag.
 
PussåKram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback