Sömning fredag..


Det mesta har gått i ett idag. Ni vet, ledig. Haha. Trodde jag skulle ha en helt tom kväll framför mig, helt själv (sambon jobbar extra) och blev nästa nervös på mig själv. Skulle jag klara av att inte fuska?? Har klarat mig hittills. Sista målet har precis intagits och just nu känns det faktiskt väldigt bra för att vara kväll..

Mitt kvällsmål består av tre riskakor (med, i mitt fall, aromat på) samt 100 gram äggvita som jag vispar fluffigt och sen blandar med 20 gram vaniljkasein från goda Bodyscience. Låter det stå ca 15 min i kylen.. gött mos. Dricker vitt te med vaniljsmak och en gnutta sötningsströ. Kommer nog bli fler såna. Ibland fyller jag ut magen med vätska.. känns bätttre för stunden.. låter helt sjukt. Men ja, vem sa att det är hälsosamt med tävling?? ;)
 
För övrigt så har jag varit EXTREMT trött idag. Alltså sömning och trött i kroppen. Märks att jag jobbat 56 timmar senaste sex dagarna. Koffeinet i PWOn innan träningen hjälpte liksom inte riktigt. Jag sov extra länge imorse och på morgonpromenaden tog det ändå ett jäkla bra tag innan kroppen vaknade ordentligt. På gymmet så somnade jag nästan mellan varje set, sittandes. De måste tänkt att jag var lite knäpp. Musklerna var med när jag väl aktiverade dem.. men sen ville inte kroppen riktigt vara vaken emellan. Tänk om jag verkligen hade somnat, haha!
 
Efter styrkan och de 80 sista minutrarna cardio så poseringstränade jag som vanligt. Tror de börjar bli vana att se en brud i högklackat på mitt gym nu, hehe.
 
Nä, nu blir det lite mer Ex on the Beach innan sängdags. Känner att det KAN bli läge att sitta på händerna också så ingenting annat än te åker in i truten nu de sista vakna timmarna ;)
 
Imorgon är det påfyllning :D
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback