Woop woop

Hm.. JO, så här är det. Jag är numera anmäld till både Battle of Scandinavia och Tyngre Classic 3. Detta var alltså precis enligt plan och jag är skapligt pepp. Jag skrev det redan under förra dieten, man måste ta vara på exakt alla energiboostar man får tillgång till. De behövs! Jag utnyttjar dessa energiboostar till fullo och har levt på den extra energin hela dagen.

Det är tre veckor mellan tävlingarna vilket känns aningen bättre än fyra som jag först trodde. Det är ju lite komiskt med tanke på att jag, efter Tammer, sa att jag ALDRIG någonsin skulle ha så lågt som fyra veckor mellan tävlingarna. Det var verkligen så jobbigt psykiskt. Men tre veckor känns bra och lagom. Kan jag klämma in en fotografering där emellan också kanske :D
 
Kom föresten på mig själv ligga i sängen inatt och försöka spänna ut latsen. Jag tänker mycket på mina lats och det jag tror är problemet bakom dem; nämligen att jag inte får kontakt med dem i poseringen. Det är ju liksom egentligen inte så mycket fel på dem i sig (förutom att de är muskler som ska bli större i sinom tid) utan det är ju det att jag inte kan flexa ut vingarna liksom :P Eller jo, ibland. Men långt ifrån alltid.
 
Vad ska jag göra åt detta då? Jo öva öva öva öva öva. När jag står mellan två speglar och kan se min rygg så hittar jag känslan relativt snabbt. Det är ju den känslan jag måste lära mig till scen då jag inte kommer ha ens en fjuttig liten handspegel till hands! Sen ska jag på skön massage också och få lite hjälp med problemet. Ska unna mig det minst en gång i månaden fram till tävlingen.. helst varannan vecka men jag får se vad min "dubbel-tävling-slash-USA-resa-budget-2016" tillåter. Man har ju inte direkt någon läkarlön ;)
 
Tillbaka till tävlingarna.. JÄÄÄJ..!!
Någon som vet med sig att de ska se någon utav dem? Battle går i Allingsås och Tyngre i Solna.
 
Är man ens liiiiiite träningsintresserad så är det väldigt kul och motiverande att se fitness-tävlingar! Just so you know ;)