Backattack

Japp, armbågen tillät ett ordentligt ryggpass också.. och det var väl förj-vla tur det. Hehe. Idag körde jag och sambon ett pass tillsammans och det är alltid lite extra bra att ha någon som kan hjälpa till de sista repsen som man annars inte orkar själv. Det gör en enorm skillnad!
Idag testade vi ett par nya övningar och avslutade med cardio på varsitt håll. Sambon på cykel och jag.. ute i trapphuset där mitt gym finns. Det är åtta våningar upp och eftersom World Class inte vill tillhandahålla en trappmaskin så får man ju göra det bästa av situationen. Jag körde lite snabba steg nerför och tog bestämda dubbelsteg upp. Sammanlagt körde jag på i 20 min och det resulterade i ca 700 dubbelsteg. DET är cardio och hårt arbete för både hjärta och rumpa. För att aktivera rumpan ordentligt så är det viktigt att du kliver med hela foten på varje trappsteg och inte bara framfoten (som vi oftast gör).
 
Ska definitivt fortsätta med denna form av cardio under dieten. Kanske inte alltid kommer orka dubbelsteg.. men det är ju lite sak samma. Bara hjärtat får jobba och pumpen aktiveras i gumpen :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback