Dieten fortsätter..


De senaste veckorna har dieten gått galant. Jag har verkligen landat i kostschemats do and dont's. Jag är oftast rätt dålig på att gilla läget, men gällande min nuvarande tävlingssatsning så har jag definitivt förbättrat mig. Jag är helt enkelt tokigt taggad inför den 2 april och njuter av tiden fram tills dess. Att se kroppens förändringar vecka för vecka hjälper väldigt mycket :)
 
Just nu är jag dock lite skadedrabbad. Bandy gör ont ibland helt enkelt och det är jag väl medveten om genom alla år i högsta serien ;) I lördags fick dock min högra armbåge lida lite extra under vår hemmapremiär mot Söråker. I en närkamp vid vårt straffområde åkte jag bredvid en Söråker-spelare och sträckte fram armen framför henne för att hindra henne att fortsätta. En av mina lagkamrater kommer då åkandes mot oss och åker rätt på min arm på "andra sidan" motspelaren. Resultatet = en rejäl övertsträckning i armbågen. Typiskt att det ska vara på samma sida som axeln som hoppade ur led. Vinsten var dock värd alla småskador, helt klart!!
 
I söndags var jag lite rädd att armbågen skulle äventyra gymmandet och då såklart hela min tävlingssatsning. Men efter dagens pass kan jag glatt konstatera att åtminstone axlarna kan tränas utan problem. Nu återstår bara ett ryggpass för att säkerställa den muskelgruppen också.
 
Märker btw att träningskläderna sitter lite lösare och ser fram emot min diet-tränings-garderob ;) haha!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback