I'm back

Dagens konstaterande; man vet att man är på diet då man blir tokförbannad när gröten råkar koka över i mikron och man inser att man "missar" typ 5 gram havregryn som rinner ner för kanterna.. man är även alldeles för hungrig för att göra om portionen.
 
 
Jag hade träff med coach F idag. Var helt störigt nervös innan. Vill verkligen att han ska få ett bra intryck av mig så här i början. De här första veckorna på diet är dock ingenting jag är stolt över. Någonstans! Två omgångar sjukdom och sviktande motivation. Utebliven träning = utebliven motivation. Vilket gjort mig väldigt besviken på mig själv. Jag måste kunna klara kosten trots sjukdom. Dietstarten över huvud taget var inte heller som jag föreställt mig. Motivationen över själva starten försvann snabbt helt enkelt. Nu gäller det att ta lördom och gå vidare.
 
Jag var i alla fall taggad över träningspasset.. lite mindre taggad över mätningen. Men det blev ingen mätning. Berättade om sjukdomssituationen och vi bestämde att vi skulle mäta nästa vecka istället. Puhh. Kanske kan visa upp liiiiite bättre nuffrer då.
 
Vi körde rygg och sluttampen på min envisa förkylning gjorde sig lite påmind. Inte styrkemässigt, men flåsmässigt. Men jag kämpade på så gott jag kunde och jag är helt säker på att jag kommer ha rejäl träningsvärk imorgon. Vilket är välkommet. Jag har inte träningsvärk så ofta nu för tiden.. kroppen har blivit rätt van vid träning vid det här laget.
 
Så nu tuffar jag vidare. Den här veckan har kosten fungerat perfekt och nu har som sagt träningen kommit igång som vanligt igen. Ikväll är det ispass och på lördag är det säsongspremiär borta mot Bajen #körbahkör
 
Foto; Linda Hedmark, fotografering 150618
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback