Sjukstugan fortsätter..

Jag är så sinnessjukt deppig just nu. Sen den första träffen med coach F har jag nu varit sjuk två veckor av tre och jag vill knappt tänka på vilka sorgliga siffror mätningen kommer visa på torsdag. Förhoppningsvis är jag i alla fall frisk nog att träna med honom. Just nu kommer all energi gå åt till att bli frisk. FOKUS!
 
Det här med sjukdom är ju förödande. Deppar ner mig de mörkaste tankar och funderar stundtals på om jag ens är stark nog att genomföra en till satsning. Kosten går stundtals sina egna vägar och min hjärna är ju expert på att övertala mig att jag måste få i mig mer energi för att bli frisk. Det får mig att starkt tvivla på min egna förmåga att dieta och vilja att bli bättre. Så sjukligt destruktivt. Jag vet ju att det egentligen inte är det jag känner.. så därför fortsätter jag kämpa. Men just nu känns det som att alla mina muskler har bytits ut mot fett. Typ.
 
Skulle varit på halloween-middag ikväll. Inställt. TRÅKIGT!
 
Sitter i soffan med en kopp vitt te och tänker igenom allt jag kan göra för att förbättra mina chanser att sluta behöva snyta mig stup i kvarten. Det jag fokuserar på just nu är; morgonshot med ingefära/citron/honung varje morgon, dricker vatten så ofta jag kan, intar echinagard tre gånger om dagen, försöker sova så mycket det går.. ja det är ju typ det enda jag kan göra.
 
Den här helgen kommer gå i vilans tecken. Så fort jag börjar träna igen så kommer ni få veta det ;)Sjukstuga

Dagpass, hem, vila, sova, dagpass, hem, vila, sova, dagpass, hem, vila, sova.. dagpass. Där är jag nu. Sjuk och eländig är jag också. Vaknade i tisdags med passande halsont som nu utvecklats till en redig förkylning. Jag går runt och är bitter, svär för mig själv och oroar mig för min coach-träff om en vecka. Suck. Bra start på dieten och tänk vad bra min nya coach kommer tänka om mig. Eller inte. Har hunnit vara sjuk två omgångar på 2,5 vecka. Senaste dieten klarade jag mig helt från sjukdom i 14 månader. Snacka om att ta död på motivationen. Jag måste typ träna för att klara kosten. Återkommer när det blir bättre. Puss så länge!Grönt är skönt!


.. ungefär lika skön som vår vinst igår. Men nu var det inte det jag skulle snacka om, utan mitt senaste goda tillskott i min diet. Grönsakssås.
 
Jag älskar tomatsåser och sås över huvud taget. Just nu får jag äta vissa såser med låg kalorimängd, men troligtvis kommer det försvinna sen ju närmare tävlingen jag kommer och då passar det ju ypperligt att kunna slå två flugor i en smäll.. att helt enkelt göra sås på de grönsaker man ska äta. Det är tokenkelt!
 
Välj vilka grönsaker du vill ha, tänk; det mesta funkar. Jag hade paprika, tomat, lök och vitlök hemma just idag. Rosta dem i ugnen på ca 150-175 grader i ca 20-30 minuter. Ta ut, häll upp i en bunke, häll i en förpackning krossade tomater, stavmixa, krydda efter eget behag.. tadaa! Klar!! Håller ca 3-5 dagar i kylskåp. Jag skulle nog chansa på en vecka, precis som jag kör med mina matlådor. Men alla tänker ju olika där :)