Sjukstugan fortsätter..

Jag är så sinnessjukt deppig just nu. Sen den första träffen med coach F har jag nu varit sjuk två veckor av tre och jag vill knappt tänka på vilka sorgliga siffror mätningen kommer visa på torsdag. Förhoppningsvis är jag i alla fall frisk nog att träna med honom. Just nu kommer all energi gå åt till att bli frisk. FOKUS!
 
Det här med sjukdom är ju förödande. Deppar ner mig de mörkaste tankar och funderar stundtals på om jag ens är stark nog att genomföra en till satsning. Kosten går stundtals sina egna vägar och min hjärna är ju expert på att övertala mig att jag måste få i mig mer energi för att bli frisk. Det får mig att starkt tvivla på min egna förmåga att dieta och vilja att bli bättre. Så sjukligt destruktivt. Jag vet ju att det egentligen inte är det jag känner.. så därför fortsätter jag kämpa. Men just nu känns det som att alla mina muskler har bytits ut mot fett. Typ.
 
Skulle varit på halloween-middag ikväll. Inställt. TRÅKIGT!
 
Sitter i soffan med en kopp vitt te och tänker igenom allt jag kan göra för att förbättra mina chanser att sluta behöva snyta mig stup i kvarten. Det jag fokuserar på just nu är; morgonshot med ingefära/citron/honung varje morgon, dricker vatten så ofta jag kan, intar echinagard tre gånger om dagen, försöker sova så mycket det går.. ja det är ju typ det enda jag kan göra.
 
Den här helgen kommer gå i vilans tecken. Så fort jag börjar träna igen så kommer ni få veta det ;)