Vilken fantastisk helg!

 
WOW! Fy bubblan va roligt det är att tävla. Vill göra det igen och igen och igen och igen. Ingen diet i världen är jobbig nog känns det som nu i efterhand. Det var ju hur jobbigt som helst mentalt där mellan Battle och Tyngre.. men det är verkligen värt ALLT slit! Allt! Få stå där på scen brun, inoljad, extremsminkad, kammad till tusen, blingad.. och med världens leende på läpparna. Få visa upp allt slit! Ja, så är det verkligen. Man står där på scen. Varenda atlet står där på scen och visar upp allt slit. Slitet i gymmet, slitet med kosten, slitet på den sociala fronten, sliten med sin partner/familj. För 15 minuter i rampljuset. Men de minutrarna är magiska!
 
Det var en extremt pigg Malin som vaknade på lördagsmorgonen. Jag hade dock enbart sovit cirkus 3 timmar och klockan ringde vid fem-tiden för sminkning innan avfärd. Sminkningen kommer jag nog alltid att fixa själv hädanefter. Dels för att jag faktiskt har kunskapen att göra det och dels för att det är något jag kan kontrollera själv när och hur lång tid det ska ta. Jag behöver inte anpassa mig efter någon annan och det kapar stress från mitt kontrollbehov. Samma med håret. Jag älskar stylingen jag haft dessa två tävlingar. Det känns lite som min stil, helt klart, och det är så skönt med uppsatt! :)
 
Vi var i Stockholm i GOD TID! Hrm.. kontrollbehovet igen. Jag är alltid ute i extrem god tid. Denna dag visade det sig att det lönade sig också. Extremt mycket. Preliminärt skulle BF starta efter lunch vid ett-tiden. Men nääää, vid nio-tiden gick de ut med att korta klassen troligtvis skulle gå upp vid tio. KAOS! Vissa var inte ens på plats än. Jag var såklart tämligen lugn, hade allt fixat och hade bara sista lagret färg kvar när vi fick reda på det. Men många andra hade det skapligt mycket jobbigare.
 
Det slutade med att korta klassen gick upp strax innan elva och min långa klass någon halvtimma efter.
 
Jag hade SÅ kul! Det kändes faktiskt som att det mesta satt. Sminket, check. Håret, check. Färgen, perfekt(!!). Bikini, perfekt. Poseringen, check. Flowet på scen, check. Pumpet innan, check. Ja, det mesta satt. Coach gav mig en specialdrink innan scen som dessutom förebyggde krampen jag hade upplevt på Battle. Så låren krampade i stort sett ingenting, check!
 
Jag vill verkligen säga tack till min coach som jag haft den här tävlingssatsningen, Fredrik Carlsson, han är en källa av outgrundlig kunskap och erfarenhet om fitnessvärlden, träning, kost och tävling. Hans företag OnSite Spraytan la en helt fantastisk färg på mig till den här senaste tävlingen. De fick mig verkligen att glänsa på scen. Så himla proffsiga och behjälpliga backstage. TACK!
 
Ja, i alla fall. Efter förbedömningen så får man reda på rätt snabbt om man kommit till final eller ej. Mitt mål var final.. och det lyckades jag med! Kändes så sjukt skönt att höra min siffra ropas upp. Direkt bort till coach vid spraytanningen. Han bättrade på oljan och färgen och gav mig lite stärkande ord. Sen, upp på scen för final och I-walk. Först upp eftersom jag bara var tvungen att anmäla mig först av alla, hahaha! Jag fick ju inte göra I-walken på Battle eftersom jag aldrig gick till final.. så jag var skapligt nervös nu på Tyngre.. men den gick bra. Tror jag! Kommer typ inte ihåg någonting för jag var så fokuserad på att göra rätt. Så har någon en filmsnutt på det så vore det grymt ;)
 
Efter finalen så kom ett par från mitt team backstage och peppade mig lite. Det kändes väldigt bra och de sa att allt såg så himla grymt ut och att de trodde på bra placering.
 
Min prestation och fysik räckte den här gången till en fjärdeplats med samma poäng som trean. Det kändes bra ändå! Fjärde placering för någon så grön som jag är i dessa sammanhang är självklart bra. Men tävlingsmänniskan i mig var sugen på en pallplats. Så är det. När jag klarar ett mål (i det här fallet finalplats) så höjs ribban direkt i mitt huvud och jag hoppades på någonting bättre. Det är naturligt.. i alla fall för mig.
 
Över lag så är jag nöjd med min andra tävlingssatsning. Jag har lärt mig ytterligare saker om mig själv och hur jag fungerar och jag vet vad jag vill ändra på till nästa diet och tävling. Framför allt så vill jag utveckla muskulaturen i rygg och axlar samt vara snäppet hårdare till nästa tävling.
 
Så, när blir nästa tävling.. undrar ni kanske :) Ja, jag har just nu bestämt mig för att bygga i 1,5 år. Jag har som mål att börja tävla på hösten istället för våren och jag känner inte riktigt att jag kan tävl direkt nu den här hösten. Jag vill tävla. Men det finns andra saker jag vill prioritera och vill jag lyckas med en bättre diet till nästa tävling så vill jag kunna lägga fullt fokus på det!
 
Mer om planerna i ett annat inlägg. Nu kommer det lite bilder!
Återkommer med fler scenbilder så fort det finns tillgängligt :)
 
Blir inoljad och dricker fördrink innan förbedömningen
 
Har precis limmat bikinin och börjat pumpa upp axlarna
 
Jag och mina fina medtävlanden ca 5 min innan förbedömningen
 
Bodyfitness +168, förbedömning
 
Kom med i första call-out, yäääy!
 
Jag tillsammans med snygga och biffiga Malou Holmström ca 10 min innan final (som egentligen kör WP men testade BF den här helgen)
 
Bilder från min I-walk
 
Några bilder från bästa teamet MMSports <3
 
En bild från prisutdelningen, så jävla snygga tjejer :)
 
Jag och min älskade sambo som alltid finns där för mig trots jobbig diet-Malin ;)
 
Min fina vän Emelie till vänster om mig som var där och stöttade med sin man som är en kollega till mig
 
Jag och min kollega Jakob
 
Avslutar med en bild tillsammans med -the one and only- Carina Isaksson. Vinnaren av korta klassen PLUS overallen. Det här är verkligen min mentor, förebild, inspiration och motivation! Allting samlat i samma fantastiska människa. Du är grym Carina <3