Förändring -> Förbättring(?)

Att se sina egna framsteg är ju alltid exakt lika roligt.. men svårt när man ser sig själv varje dag i spegeln! Men när man svart på vitt har två bilder bredvid varandra med ca 8 månaders slit emellan och man verkligen SER att saker blivit bättre. HUR kul som helst!
 
Visst, vinklarna är lite lite lite annorlunda och jag har spraytan+olja på den ena bilden och inte den andra. Men vet ni vad jag ser tydligt ändå? Jag ser en bättre posering och något fylligare muskler! Visst, jag är inte riktigt lika hård på Battle (höger) som jag var på Tammer (vänster) .. men det är exakt det jag ska rätta till till Tyngre Classic om 16 dagar. 16 ynka dagar att tajta till de där förbannade benen ;)
 
Jag var hos coach idag och vi kom fram till en plan. Samma kost.. eftersom jag redan ligger toklågt, fan ta kroppen att anpassa sig.. men mer cardio. Träningsplanen kommer alltså se ut så här: Morgoncardio på minst 1 timma. Gärna upp och ner i backar, har en perfekt runt hörnet där jag bor. Sen en timma styrka senare under dagen följt av 30 min intervaller på cykeln. Styrkan jag kommer rulla på är; axlar/mage, rygg/biceps och ben. Ska verkligen försöka smyga in åtminstone ett par övningar mage och biceps. Haha! Men mage är ju sååå trååååkigt!!!
 
Har även ett par små detaljer att fixa till i poseringen. För det första måste jag ställa in mig på att bita ihop om benen krampar som de gjorde exakt hela scenframträdandet på Battle. Coach sa idag att han tyckte jag höll leendet bra i frontposen men att jag tappade det i sidoposen. Japp, ni ser det ju på bilderna. Typ sur som en citron. Var så totalt fokuserad på att hitta en bra vinkel på knäna så inte låren skulle krampa. Men lyckades inte riktigt hela vägen..
 
Sen måste jag tänka på den bortre armen i sidoposen. Fram med den mer, ser på vissa bilder att jag tappar det. Det sista jag tänkte på är att försöka hålla in bröstkorgen i frontposen så jag inte fyller lungorna med allt för mycket luft. Det gör att bröstkorgen buktar ut och midjan försvinner lite på mig. Så, inte fullt med luft i lungorna. Mindre andetag. Hehe, lätt när man ska posera med noll energi :D
 
En sak jag är väldigt nöjd med över lag är min sidopose.. som blivit sååå bra. Får mer kontakt med latsen som ni ser där under armhålan, jag lyckas svanka mer så rumpan sticker ut ytterligare.. plus kanske lite mer massa, vem vet ;) Jag får även till axlarna bra, kan även där ha med muskelmassan att göra.
 
Ska bli så spännande att se hur jag lyckas till Tyngre Classic!!
Någon läsare som ska dit kanske?
 
En annan sak som jag är väldigt nöjd över är min styling. Sminkade mig själv och fixade håret själv förutom Lina som hjälpte mig rätta till löshårstoffsen så den satt rakt. Snygga smycken också. Ja jag är toknöjd :D Vad tycker ni?
 
 Kommentarer

Så fin du var!!!

Så fin du var!!!

Svar: Tack, va go du är :)
Malin


Kom ihåg


Trackback