#KBK

Nu är det tametusan inte lång tid kvar! Nio dagar och ner på ensiffrigt i räkningen. Tiden efter Battle har varit allt annat än en dans på rosor och problemet har i synnerhet varit att jag inte riktigt trott på min kropps förmåga att tappa ytterligare. När man är osäker på om dieten gör skillnad så blir det ungefär 100 gånger jobbigare. MEN, jag har kört på ändå och idag på mätningen så fick jag den goda nyheten att jag ramlat ner på 64,3 kg. Med fyra dagar kvar till #peakweek så är det ett väldigt bra utgångsläge. Innan Tammer i somras landade vågen på 63,7 kg på söndagen (dagen innan tömning). Jag är alltså extremt nära den vikten nu och jag är mer än nöjd!
 
Nu känner jag att jag har den mentala energin att fortsätta borra ner huvudet och köra på med den här dieten. Det var ett tag där som jag trodde att jag skulle bli galen och jag är väldigt tacksam att sambon inte lämnade mig i början av veckan ;) Jag var INTE rolig att vara runt då. Men nu känns det alltså bättre och det finns just nu ingenting annat som är viktigare än den här satsningen! Kör bah kör!! :D
 
Helgen innebär arbete och jag hoppas tiden går fort. Kommer jobba ca 40 timmar nu på fyra dagar och det kommer ta energi i massor. Addera sen 1 h styrka och 2 h cardio per dag så har ni min primära sysselsättning. Resterande tid kommer tillägnas sömnen!
 
Poseringsträning tidigare idag efter intervallträningen!
Nya tights också som är SÅ snygga :D
 
En liten "bikini-pose" efter ett träningspass tidigare i veckan :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback