Tänker på vegetariskt ibland

 
Har haft en period med mycket biffar och burgare. Nötfärs, kyckling, kikärtor.. och senaste testet; rödbetor. Biffar går ju att variera i det oändliga med massor av olika kryddor och tillbehör. Man kan göra olika burgare med massor av olika bröd.. eller så kör man helt enkel en vanlig sallad med en god kall sås gjord på kvarg.
 
Denna gång blev det; rödbetor, halloumi, bönor, sambal oelek, persilja, kryddor och lite glutenfritt mjöl som jag hade hemma. Rev och blandade och lät det stå i kylen 10 min innan jag stekte dem i smör. Köpte brioche-bröd och gjorde en egen kalorisnål coleslaw till. Det blev en succé! Ovanlig smak på rödbetsbiffen, men definitivt tummen upp.
 
Jag lockas lite av tanken att äta mer vegetariskt. Jag älskar kött, men det går inte att komma ifrån djurhållning, klimat och den enkla faktorn att vegetariskt kan vara så fruktansvärt gott och nyttigt. Men fullblodsvegetarian kommer jag nog aldrig bli.. men man kan ju alltid experimentera lite :)En helg fylld med kärlek!

Tänk vad stressad man kan bli av att bara hjälpa till lite med någon annans bröllop, ha! Tänk då hur jag skulle känna runt mitt eget?! Men tänk samtidigt hur sugen man kan bli på att bara samla släkt och vänner och fira kärleken mellan två människor. Magisk! Helgen var lyckad på alla sätt och vis och jag önskar mina två favoriter all lycka <3
 Fokus - Motivation - Vila

Jag är numera tillbaka i rutinerna efter 4 veckors semester.. en fantastik USA-resa, en lyckad Lyckseleresa, en sjukt rolig "svenhippa" och en underbar bröllopshelg då två av mina närmsta vänner gifte sig. Man kan minst sagt säga att roligheterna gått i ett. Nu har jag jobbat en vecka och känner som sagt att rutinerna börjar sätta sig igen. Ja, om man nu kan kalla mitt treskiftsliv rutin :D
 
Fast på sätt och vis är det det. Dagpass-dagarna ser i stort sett alltid likadana ut, likaså kvällsdagarna, nattdagarna och även de lediga dagarna. Alla olika dagar har sina egna rutiner. Jag gillar att det är så :)
 
Det är extremt skönt att komma igång med träningen igen. Under mina två längre resor så har det inte blivit någon träning alls. Har inte så jättemycket att säga om det. Det blev helt enkelt inte av. Ingen stress, inget dåligt samvete. Men nu när jag kommit igång igen så tror jag nog att kroppen mått bra av min lilla paus. ALLA pass går superduperbra!
 
Jag har fokus, jag känner 100% kontakt i varje rep, jag svettas, jag får enorm pump och jag känner att jag fortfarande klarar samma vikter som innan (trots att det känns som att jag tappat varenda muskel, haha). Det där första, fokuset, är nog det som gör att allt det andra går så bra. Jag håller mitt fokus under hela passet. Tappar jag fokus så tappar jag oftast flytet och passet känns tråkigt. Men nu har det hållt i sig genom hela passet, varje pass.
 
Jag funderar lite om det har med motvationen att göra också. Den här långa pausen har fått mig att uppskatta min träning mer helt enkelt. Är så sjukt pepp på att bygga nu närmsta halvåret innan dietstart någon gång tidig vår nästa år :D
 
Ska se om jag kan få upp några bilder från semestern. Men det får bli en annan dag!
Hoppas ni haft det bra på er semester, puss&kram.
 
Jag när jag köper träningskläder..