Vid årsskiftet smäller det!

 
Har i stort sett ägnat första delen av december månad med att förbereda mig mentalt på kommande diet. Hur kan jag nog inte riktigt svara på, jag har nog mest gått och oroat mig för att misslyckas. Hellooooo självförtroende liksom. Borde ge mig själv en smäll på käften.
 
Jag vet inte varför jag nojar egentligen. Jag har ett tydligt första mål; 70 kg 1 maj. Jag har ett tydligt slutmål; tävlingar hösten 2017. Jag har även de praktiska förutsättningarna att lyckas. Sambon går även han på kostschema för tillfället, träningen går superbra, jag är frisk, jada jada. Jag har även det mentala minnet av att ha klarat det förut.
 
Kanske har jag varit "fri" för länge för att känna mig säker?
 
Hursom ska jag klara detta. Det finns inte så mycket mer att fundera på trots att jag är en mästare på att grubbla. Vilka tjej är inte det? Kanske känns allt bättre när jag fixat ihop första delen av kostschemat. Jag har nämligen bestämt mig för att anlita coach från och med 1 maj. Fram tills dess hanterar jag min kost och träning själv. Ska ta lite hjälp av Carinas tidigare kostscheman.
 
Mitt problem är egentligen inte att jag inte kan sätta ihop ett vettigt kostschema eller träningsschema. Det finns andra aspekter att tänka på vid tävling. Mentala aspekter. Det gäller att vara ödmjuk inför faktumet att du kommer ställas inför dem ett x antal gånger under dieten.. och då är det bra att ha en coach att bolla saker med. Det är Caria grym på. Som med det mesta annat :)
 
Jaha vad händer annars då? Jo, bandyn går bra (obesegrade efter sex omgångar), jobbet flyter på (om än lite trögt gällande vissa saker).. snart jul. Ledig jul till och med! Ikväll avslutade vi även vårt lilla 24-maraton efter ca 1,5 månad, 8 säsonger och 192 avsnitt med Kiefer Sutherland. Har fått många märkbara adrenalin-höjningar på grund av den karln :D Så nu blir det till att söka ny serie att följa. Vi har sett väldigt mycket så kom gärna med tips om ni vet något bra.
 
Nej, nu lite mobilspel. Sen bingen!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback