Dietspöken


Jag har känt mig så himla bra den senaste veckan. Som att ingenting kan stoppa mig och dieten går som på räls. Jag vet inte om jag ser fel eller om det verkligen verkligen är så, men jag börjar se mer och mer konturer på kroppen. Vissa tights sitter lösare och jag känner mig tajtare över lag. Samtidigt så har jag inte tappat nämnbart mycket styrka på gymmet. Antingen allt det, eller så spelar min hjärna mig ett rejält spratt. Eller så är det mitt mentala som försöker förtränga sockret och fettet jag inte kommer äta förrän på kvällen den 2 april :D
 
Jag kastades i alla fall hastigt tillbaka i någon form av verklighet idag när jag kollade igenom anmälningslistan till mina två kommande tävlingar. Gaaaaahhh. Inte för att jag på något sätt känt mig säker tidigare.. men nu har det anmält sig några rätt tunga namn i mina klasser. Jag känner mig som en liten första-plättare på lågstadiet. Totalt oerfaren och typ vafan-gör-jag-här-känsla.
 
Enda anledningen att jag känner mig lugn är nog för att det är exakt den känslan min coach förmedlar till mig. Lugn.
 
Mätning imorgon btw. Sen massage. Men först mätning. Jag vill väga mig imorgon direkt när jag vaknar men jag ska försöka att låta bli. Men då kommer jag vara så sjuuuuukligt nervös sen när jag ska väga mig hos coach. Snälla snälla snälla, jag har skött mig de här två senaste veckorna. Kom igeeeeeeeen kroppen!
 
Just det, jag fick min färdiga bikini i brevlådan i förrgår. Daaaaamn, min bikini är cool. Annorlunda från hur BF-bikinis brukar se ut och helt och hållet JAG! Mia kan sin sak, det här kommer bli grymt.
 
Körde axlar idag, fortsatte med cardio på cykeln.. och.. avslutade INTE med posering. Okej, jag måste bli bättre med poseringsträningen. Det blir åtminstone roligare ju hårdare man blir :)