Chillmode


Han kan den där Cash ;)
 
Sitter uppe sent och filar på lite planering inför kommande halvår(!!). Det är en 30-årsfest tillsammans med bästa vännen som ska genomföras, ett bröllop innehållandes samma bästa vän och en svenhippa att planera (egenkomponerat ord med tanke på mixen av deltagare). FÖRRUTOM två tävlingar i bodyfitness och en tre veckors resa till USA. Ekonomin är inte ens det största problemet kors i taket, haha! .. det känns som det är tiden. Eller rättare sagt, tiden som det tar att planera ihop allting. ToDo-listor är min bästa vän.
 
Mitt upp i allting så är det tametusan ett tal som ska skrivas till bröllopet.. damn you Carro, måste vi vara så bra vänner ;)
 
Har även haft min kommande tävlingsbikini på hembesök för provning. Vissa justeringar ska göras kom vi fram till så imorgon läggs den på lådan för slutfinish och bling bling. Den kommer bli AWESOME! Även nu 61 dagar innan den första tävlingen med lite extra fluff på kroppen så ser det bra ut i poseringen. Det bådar gott om man säger så!
 
Nähä, nu fick jag lite halvt ångest över ekonomin det här halvåret.. ändå. Såklart. Får hoppas på några övertidspass på jobbet.. så jag får ännu mindre tid över till planering. Haha, det kallas livspuzzlet. Kan man önska sig fler timmar per dygn i 30-årspresent?
 
Kanske ska dra in på alla inköp av nya träningskläder varje månad.. hö.. höhö.. hö.
 
ToDo imorgon:
- Sovmorgon
- Testsminka mig som jag tänkt det på tävlingarna
- Eventuellt beställa smink som behövs till tävlingarna
- Göra matlådor för veckan
- Bandyträning
 
Over'n'out.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback