Fullspäckad helg

 
Daghelgen är äntligen FÖRBI! Usch, vilket kaos. Massor med jobb och övertid på de två 10-timmarspassen fre/lör. Söndagen var hektisk men vi fick åtminstone gå hem i tid. När allt går i ett på jobbet utan minsta lilla vilostund.. det tar på krafterna!
 
Fredagen gick oväntat bra kostmässigt. Jag kände verkligen att jag hade kontroll över energi-nivåerna och jag hade inte något överdrivet sug efter socker och fett. Körde ett snabbt benpass på jobbets gym efter arbetspasset och for sedan iväg för att handla inför kvällens bakning och lördagens frukost. Det bakades dumlekakor och jag testade att göra glassbröd.. som inte blev så bra som jag trodde. Hehe.
 
Lördagen startades med 30 min cardio på löpbandet med en halv påse dumle. För att jag kunde såklart. Fortsatte med fyra riskakor med nutella och banan innan jobbet började. Sen käkade vi våfflor till frukost.. och ja, dagen fortsatte på den nivån rent kostmässigt. På kvällen blev jag hembjuden till Lisa & Pär på lite mello-mys och de bjöd på en jättegod svamp-risotto. Carro & Emelie var där också så jag fick lite extra mys med min favorit-Levis! Jättetrevlig och lagom kväll med mina vänner med familjer :)
 
 
Söndagen innehöll, förutom jobb, även träning och en middag hemma hos mina föräldrar. Vi firade att de hade bott i samma hus i 20 år och de hade ansträngt sig med dietvänlig mat till mig, ångkokt vit fisk med purjolök, pressad potatis och goda grönsaker. Så himla goa, mina föräldrar är tametusan något extra! Väl hemma senare på kvällen lyckades jag precis hålla mig vaken tills Tommy kom från jobbet vid halv tolv. Sen däckade jag tungt och var utslagen hela natten.
 
Idag är jag visserligen utsövd men jag är samtidigt extremt seg efter helgen. Dock så orkade jag med en promenad imorse och ikväll är det dags för dubbelpass med is och PT-Patrik :DKommentarer

Kom ihåg


Trackback