Social weekend!


Har varit ledig hela helgen, kors i taket! Tror inte det hänt sen i oktober innan bandyn drog igång. Så är det varje år.. och varje år så är blir jag lite halvt salig så fort jag plötsligt har en hel helg att spendera på allt det jag tycker om.
 
Fredagen började med en träff med coach och en grym mätning. Äntligen är jag under 70 kg och det känns lite lättare i diethjärtat. Efter det bjöds det på finlunch med min fina vän Linkan på Global Living och vid två-tiden var det dags för efterlängtad massage hos Lennart. Han fortsatte att mjuka upp min rygg och påbörjade även jobbet att hitta någon form av balans i mina axlar. Min vänstra är aningen mer framåtroterande än den högra och det ska rättas till :) Kvällens avslutades med en helkväll ute hos Carro, Emelie och min lilla gudson Levis som är i full fart att lära sig äta själv med händerna :) Vi åt hemlagade hamburgare, åt chips, planerade inför vår gemensamma 30-årsfest och spelade tv-spel.
 
På lördagen var det dags för hemmamatch mot Bajen. Det slutade med en brakseger, 9-1.. och vi hade definitivt något att skåla för på kvällens lagfest. Först skulle kråset smörjas med tacos, sen skulle det drickas vin och till slut skulle det dansas hela natten lång på schlagergolvet. Visst, man kanske inte är 18 längre. Men det är verkligen EXAKT lika roligt att dansa loss på dansgolvet, strunta i hur man ser ut och bara skrika med i låtarna :D
 
Söndagen, just det det var ju alla hjärtans dag tydligen, ja den spenderades med mitt hjärta såklart. Vi gymmade, åt dietmat och tillbringade i stort sett hela kvällen i soffan framför några filmer. Exakt så som vi vill ha det :) Visst, det hade varit nice med en varsin flottig pizza.. men ja, #eyezontheprize ;)
 
På lördag är det dags för min absolut sista "fria" ätardag. Men mer om det en annan dag. Ja, jag är nervös över det. Ja, jag tvivlar på mig själv. But hey, jag kommer göra mitt bästa!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback