Köttigt pass efter rejäl påfyllning ;)

 
Igår åts det massor med gott. McDonalds, färsk ananas, pizza, marängsviss och äppelpaj. Så himmelskt gott. Ibland önskar jag att jag inte tyckte om skräpmat så mycket.. men det gör jag!! Ingenting jag tänker hymla med och vissa dagar är suget helt klart värre än andra nu under diet ;)
 
Alla goda kalorier resulterade däremot i ett så sjukt bra ryggpass idag med sambon. Jag tycker mig se någon form av utveckling på ryggen nu när det börjar skalas av lite. Även om jag hade en extremt kort offseason så kan man ju alltid önska att något hekto extra muskelmassa lagts på på kroppsvikten ;)
 
Efter styrkan blev det 20 minuter extremt svettiga intervaller. Skönt att ha energi att ta ut sig rejält!
 
Här nere följer två av övningarna från idag. Först sittande rodd med något bredare grepp och sen en ryggmaskin som vi alltid avslutar med när jag och sambon tränar tillsammans. Vi sätter oss tvärtom mot vad som är meningen och den ger verkligen SJUKASTE pumpen. Snacka om att kräma ur det sista man har!! :D
 Tre om dagen

Började med ZMA-tillskott för ca 1 år sen och har verkligen märkt skillnad i kroppen. Återhämtningen är mycket bättre och jag känner mig över lag lite mer utvilad när jag vaknar. Märks speciellt på bandymatcherna då jag nu för tiden inte har några problem att styrketräna dagen innan match. Sväljs med vatten ca 30 min innan sänggående :)
 
Information taget från www.mmsports.se;
 
 • Innehåller 2 stycken organiska magnesiumkällor – magnesiummalat och magesiumsalter av citronsyra. Magnesium bidrar bland annat till;
  - att minska trötthet och utmattning.
  - normal muskelfunktion.
  - normal proteinsyntes.
 • Innehåller organisk zinkaspartat. Zink bidrar bland annat till;
  - att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.
  - immunsystemets normala funktion.
  - normal proteinsyntes.
  - att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Innehåller vitamin B6, som bland annat bidrar till;
  - att reglera hormonaktiviteten.
  - att minska trötthet och utmattning.
  - normal protein- och glykogenomsättning.
 Adda mig på snapchat!

Har typ precis upptäckt själva "Story"-delen.. och det kan ju bli hur kul som helst! :D