2016

Gott nytt år kära läsare :)

Jag har nu varit ledig i fyra dagar efter att ha jobbat non-stop i ca 1,5 vecka över julen. De lediga dagarna har innehållit lite förberedelser inför nyår, en hel del träning, massor med lata timmar framför tvn och så en supertrevlig nyårskväll med min sambo, Carro, Emelie och min söta gudson Levis. Vi skålade med välkomstdrink, åt trerätters, gosade med lillen, skålade in det nya året, spelade roliga sällskapsspel.. och hade liiiiiiiite svårt att vara överens under ett spel där många åsikter kommer upp till ytan. Haha. Det blir så ibland och vi är ju fyra skapligt envisa tomtar. Sen sussade vi sött allihopa i vår lilla tvåa och katterna hade svårt att låta gästerna få sova ordentligt. Inte alltid lätt för våra fyrbenta vänner att förstå när de ska låta bli att busa halv fem på morgonen :)
 
Nu drar den vanliga vardagen igång igen och jag blickar framåt mot min mätning på torsdag hos coach F. Han har förvarnat mig på lite tuffare kost- och träningsschema. Jag kämpar på ;)
 
Hoppas ni har haft det bra under storhelgerna och om ni skaffat er ett nyårslöfte om ett mer häsosamt liv med mer träning (oavsett vad detta innebär), lova mig att ni biter ihop och kämpar på. Sluta inte för att "smekmånaden" är över. Kämpa på så ska ni se att ni hittar rätt till slut :)
 
Här är ett par dåliga bilder på nyårsmaten och sen triss i mig/Carro/Levis <3
 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback