#byggetfortsätter

 
Hello sunshines! Äntligen ledig dag.. en HEL dag.. sen är det tre dagpass till den här veckan. Passar självklart på att dubbelträna. Egentligen har jag lovat mig själv att inte styrketräna samma dagar som bandyträningarna. Men jag kunde inte låta bli idag. Dels så blev det ofrivillig vila igår och dels så var jag så fruktansvärt taggad att träna rygg när jag vaknade.
 
Sooo, ryggpass it is. Har av någon okänd anledning huvudvärk idag (händer typ 0,5 ggr per år) och jag tänkte att den kunde försvinna under passet. Men det gick sådär. Däremot så var kontakten GRYM, så det gjorde liksom ingenting :)
 
Jag lovade ju att återkomma om mätningen jag gjorde förra veckan. Just nu så kör vi mätning varannan vecka så skillnaden är lite mindre varje gång, men det går åt rätt håll. Vågen står för tillfället still men fettet försvinner. Vilket är okej. Ligger nu för tiden på 9,43 i fettprocent och det känns ju bra i alla fall. Dock känner jag mig lite skadad och tycker inte alls det ser ut som 9,43% i spegeln. Men, det sitter nog mest i huvudet och jag jobbar hårt för att spökena ska försvinna! ;)
 
Tänkte btw tipsa er om ett par riktigt bra kompressionstights. Har alltid tänkt att 2XU är de absolut bästa.. men efter att ha införskaffat mig MMSports nya svarta så har jag ändrat uppfattning. Fy tusan va de sitter skönt, och de är höga i midjan också vilket jag gillar skarpt!! Snygga och inte så farligt dyra för att vara kompression. Jag har storlek S och de sitter som en smäck :D Ni hittar dem HÄR. För er som inte är vana vid kompression; det SKA kännas som ett korvskinn när de tas på. Nästan så ni tror att de är för små. När ni väl har dem på er så kommer det kännas mycket bättre.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback