"Down with the sickness"


Jag är inne i en kort men ack så bitter period just nu. Jag blir allvarligt talat irriterad på mig själv när jag är så här bitter. För jag är så medveten om det och jag är så medveten om att det tar massor med energi från mig. Plus att jag inte vill uppfattas som just bitter och sur. Det är inte min stil! Nu så handlar det oftast om jobbet. Min arbetssituation är.. hm.. lite förvirrad. Omorganisation, stora kommenderingar i landet, medial uppmärksamhet, mental stress, skiftarbete. Ja, jag vet inte. Det känns som det är mycket just nu helt enkelt. Men nog om det.
 
Det är tur att jag har träningen. Idag var jag så uppe i varv över en (läs; flera) grejer på jobbet att jag var helt övertygad om att axelpasset direkt efter skulle bli helt värdelöst. Oftast så är det inte brist på energi som leder till dåliga pass för mig, det är den totala bristen på fokus. När jag är disträ och inte har en plan med mitt pass. När jag är stressad. Mentalt stressad. Usch.
 
MEN, nu till det positiva. Passet gick suuuuuuuuuper! Supersetade typ alla övningar och fick en sån enorm pump i musklerna. Wihoo. Cardion gick också super av bara farten och sen hem och äta.
 
Idag kom även mitt namn upp på BoS hemsida.
Snart står jag där igen. På scenen.







Kommentarer

Kom ihåg






Trackback