Januari-erbjudande, MMSPORTS

 
Eftersom mitt team är så j-vla grymma så har ni nu chansen att ta del av en grym rabatt på deras hemsida när ni använder rabattkoden: MalinH15.
 
Koden ger er gela 15% rabatt på deras egna märken;
MM Sports
Bodys Science
XLNT
Jacked
PureSwe
Wellness Series
 
Detta innefattar tillskott, bars, träningskläder och utrustning. Bra va? :D Koden fungerar januari ut och en gång per köpare. OBS! Ni måste ha ett registrerat konto på sidan! Passa på att testa märken som jag själv är väldigt nöjd. Som team-athlete kan jag även stolt stå bakom dem till 100%.
 
-->> www.mmsports.se
 
Har såklart några favoriter som jag tänkte dela med mig av också! Ni ser dem på bilden här nedanför :)
 
Kompressionstights från MMSPORTS. Grym passform och riktigt snygga när de väl är på. Kompression kan ju alltid vara lite knivigt att få på sig. Man tror nästan att man tagit en för liten storlek. Sen när man väl fått på sig dem så sitter de alltid som en smäck. Jag har storlek S som sitter perfekt på mig :)
 
Body Science Whey 100%. Vassleprotein med en helt fantastiskt fyllig och god smak. Har testat alla smaker men favoriterna är LÄTT; apple pie, double rich chocolate och banana chocolate. Jag har det i gröten eller som en iskall proteinshake med is :)
 
Body Science Casein. Marknadens godaste kaseinprotein och då har jag testat en hel del. Favoriterna är självklart; double chocolate almond och vanilla ice cream. Jag har det i gröten (speciellt vanilj-smaken!!!) och i äggvitefluffet (mandelchokladen smakar som chokladpudding).
 
Body Science BCAA-XX, alltid med smaken sura kolanappar. Jag dricker tre portioner av denna per dag så det krävs en god smak, helt klart. På ca ett år sen jag började med denna har jag inte tröttnat en sekund. Många talar också väldigt gott om den nya smaken;  hallonlakrits. Prisvärda aminosyror!
 
Body Science Pancake Mix. Proteinpannkakor med smak av vanilj och kanel. En portion, ca 3-4 pannkakor, innehåller bara 177 kcal. Blanda pulvret med vatten, låt stå 10 min, STEK :)
 
Slender Chef Tomato & Basil sauce. När det kommer till kalorifria såser så har jag testat i stort sett alla från alla de tre vanliga märkena i Sverige. De söta såserna är goda allihopa.. men jag har haft svårt att hitta en god "matsås". Tills jag smakade denna. Otroligt god om man gillar smaken av tomat. (dock så kom jag på nu att denna inte faller under rabattkoden.. men den kan helt klart vara värd att köpa ändå!!)
 
.. sist men inte minst;  Body Science Chocolate & Peanut butter Swirl. Mycket god till proteinpannkakorna om inte annat. Vet inte om det behövs så mycket förklaring till varför det är en favorit. Jordnötssmör och choklad i samma produkt.. lycka på burk :D
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback