Torsdag

Idag har jag varit hos coach för mätning. Har varit nervös i ett dygn. Jag vill så mycket men ibland samarbetar inte kroppen. Eller, den gör det egentligen.. men inte på alla plan. Fettet fortsätter neråt, ligger numera på 8,82%. Det är ju lite halvt stört?! Jag menar, det känns inte så när jag ser mig i spegeln. Men vikten står däremot still. Vi (läs: coach) tror att det beror på en kombination av mitt skiftarbete samt att jag tar lugnande direkt efter mina nattpass för att kunna sova ordentligt. Ingenting jag kan ändra på.. menmen.. det fungerade sist så på något sätt ska jag lyckas den här gången också!
 
Efter mätningen så var jag iväg på 45 sköna minuter massage hos stans bästa knådare Lennart. Han pysslar just nu med min rygg, bröstrygg och axlar för att jag ska få till poseringen så bra som möjligt. Väl spenderade pengar!
 
Ptjaaaaaaa.. det var allt för stunden. Nu ska jag leta recept på någonting gott som jag kan bjussa kollegorna på under lördagens kvällspass. De får stå ut med mina bittra stunder så de förtjänar lite ompysslande ;)
 
Ikväll; ispass!
Bild från gårdagens ryggpass.
 









Kommentarer

Kom ihåg






Trackback