2 veckor

 
Idag är det ynka 14 dagar kvar till det första tillfället på scen. Tycker inte alls att jag är i den formen som jag i huvudet tycker att jag borde vara vid den här tiden. Benen verkar ha tajtat till sig lite men är fortfarande väldigt vätskefyllda. Ja ja. Upp på scen ska jag i alla fall och jag kör med den formen som blir. Jag ser erfarenheten som den största vinsten just nu. Som den extremt gröna gröngöling som jag är inom den här sporten :) Dock har jag ingen aning om vad tömningen bidrar med på benen och jag lever lite på det sista hoppet. 2 veckor kvar. Det är ju verkligen jättelite!
 
Har sen en vecka tillbaka (efter bandyn) börjat med morgonpromenaderna på allvar. Minst 40 min. Som en del av dagens cardio. Det är skönt att vara ute och gå det första man gör på dagen. En bra podcast and you´re good to go. Nu under natthelgen blir "morgonpromenaden" gjord lite senare dock ;)
 
Ikväll är det ben! Toktaggad är jag. Har ju inte mosat ben på gymmet på hela bandysäsongen. För tillfället rullar jag enkelt runt på axlar/rygg/ben/axlar/rygg/ben/axlar/rygg/ben.. omväxlande va? Ingen vilodag inplanerad innan första tävlingen, får se vad coach säger under tömningsveckan. Med stor sannolikhet blir det vila tors/fre innan lördagens tävling.
 
På tal om tävlingen. VILKEN MISS jag och sambon gjorde då! Helgen som Battle of Scandinavia äger rum är en ojämn helg vilket enligt vårt grundschema innebär jobb. Jag bytte helg när schemat skulle läggas för ca 1 månad sen men varken jag eller sambon tänkte på att även han måste byta helg. Så nu jobbar han den helgen. Inledningvis fick jag skaplig panik men nu ställer mina fina vän Lina upp och följer med mig ner till Allingsås. Tack Lina! Verkligen. Från hjärtat, tack :)
 
Btw, en liten rolig anekdot nu under brinnande kaloriunderskott. När jag skulle upp till lägenheten efter promenaden tidigare idag så knackade jag på hos hissen istället för att trycka på knappen.. ha! Vadå diethjärna? ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback