Dag 1


Idag är det första dagen på min tömning/laddnings-vecka och jag har haft väldigt bra med energi.. fattar inte varför egentligen. Jag gick nämligen upp tidigt till dagpasset, har enbart ätit 150 gram potatis som kolhydratskälla och fick till ett bra axelpass efter jobbet. Man får passa på att njuta.. jag är sjävklart glad att det är smärtfritt hittills.
 
Jag har tänkt på en sak, jag hoppas ni inte uppfattar mig som grinig eller att jag bara klagar här och/eller på Instagram. Det är inte riktigt det som är meningen och uppfattas jag så så får jag helt enkelt formulera mig annorlunda. Det jag vill förmedla är att en satsning som den som jag gör kräver uppoffring och är inte någon dans på rosor. MEN, som Carina alltid brukar säga.. det är självvalt, ingen tvingar dig, sluta klaga..
 
Jag anser att det är skillnad på att prata av sig, bolla tankar/ideér och att klaga för klagandets skull. Jag menar, frågar någon hur det är så är jag ärlig. Men jag tänker inte salta sanningen för att få mig att framstå som ett offer. Det är inte min plan. Men folk vill ha ärliga svar; det är inte alltid guld och gröna skogar! Punkt.
 
Däremot så kommer en ständigt beklagande människa att framstå extremt oattraktiv och det är det sista jag vill för mig själv. Jag inser redan nu till den här dieten att jag lärt mig någonting från i somras och min senaste diet. Humöret är bättre, jag uppskattar maten på ett annat sätt och jag känner mig inte fullt lika isolerad. Lite, men inte mycket :)
 
Dag 1 på min tömning alltså och jag dricker vatten för fullt. Springer på toa som en tok.. och har nog skrivit ca 14 olika listor för att inte glömma allehanda saker den här veckan. Det är packning som ska packas, hår som ska färgas, kropp som ska rakas, mat som ska lagas, muskler som ska masseras. Och någonstans där emellan ska jag hinna jobba, träna och pussas med sambon. Som för övrigt är tokförkyld just nu så han får INTE någon puss. Kände av en svullen och smärtsam hals igår men lyckades skrämma bort det med en shoppingtur på apoteket ;)
 
Poseringsträningen prioriteras även den lite mer och jag tycker jag börjar sätta vändningar, vinklar etc. Återstår bara att klara av det utan spegel framför domare och publik! Hehe.
 
Hoppas ni håller tummarna för att min tömning går som den ska och kroppen förlorar tillräckligt med vätska. Hade jag trott på Gud hade jag bett till honom varje kväll, men era tummar fungerar nog lika bra!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback