Helgen!

 
Helgen började med en fridag som i stort sett bara skulle innehålla träning och vila. Vila eftersom att det var dagen mellan semifinal 1 och 2 i bandyn.. men ändå träning eftersom det snart är tävling (+ hundra utropstecken). Okej, ingen cardio. Men styrkan går inte att se förbi. Ett hederligt ryggpass inkräktar inte allt för mycket på match. Kände i vilket fall som helst att jag hade allt att ge i båda semifinalerna :)
 
Efter träningen passade jag på att öva lite posering framför sambon som var med på gymmet. Även om det alltid finns detaljer att finslipa på i poseringen så är jag just nu rätt nöjd med vad jag orkar med efter styrkepassen. Rörligheten känns bra och smådetaljerna kommer nötas och blötas nu sista tiden, speciellt eftersom jag ska på Carina Isakssons och Cecilia Benjaminssons poseringsworkshop under påskhelgen. Jag längtar ihjäl mig!! Mental energi, woho! :D
 
På lördagen spelades semifinal 2 mot AIK.. planerat på Bergshamra i Stockholm, men vi hamnade till sist i Relita-hallen i Uppsala. Isproblem. Circus, ja! Men vi högpresterade mot ett erfaret AIK som ändå vann med 8-3 vilket enligt oss var liiiiiite missvisande siffror. Men en vinst är alltid en vinst och tvärtom. Vi är enormt stolta och nöjda över vår tredjeplacering i Elitserien och vi är nog alla exakt lika taggade inför nästa säsong!!
 
I och med de två förlusterna i semin så är bandyn alltså klar för den här säsongen vilket innebär FULLT FOKUS mot Battle of Scandinavia den 2 april. Jag har ca 3 veckor på mig att trimma till framför allt benen och tömma kroppen på onödig vätska. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var orolig över formen.. för det är jag. Lite smått. För att klara detta mentalt så har jag främst haft siktet inställt på Tyngre Classic den 23 april och tänkt att, ja jag ställer mig i den formen jag har på Battle och tar det för vad det är. Ser det som en erfarenhet. Oklart om det är rätt att tänka så, men det är så jag tänkt i alla fall! :)
 
Dagen har spenderats med ett episkt benpass innehållandes; knäböj i smith, sumomark, omvänd hacklift, benpress, benspark samt legcurl.. avslutades med 20 min intervaller på cykeln. På eftermiddagen var jag självklart och såg VSK herr vinna sig till en finalplats mot SAIK och efter det blev det en perfekt 40 min promenad hem med Tyngre podcast i lurarna.
 
Kommande vecka inleds med tre lediga dagar innehållandes träning, träning, matlagning, möte med coach samt träning ;)
 
 
Veckans motivation. Dag 1 på tävlingsdieten våren 2014 --> En vecka efter min första tävling i bodyfitness
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback