Ingefära + Citron = alltid succé


Idag är det GAMEDAY! Semifinal 1 av 3 mot AIK. VSK Dam har aldrig varit i semifinal tidigare så det är lite historiskt det här faktiskt. Fantastiskt tycker jag, efter mina 16 säsonger i laget. AIK är grymt bra så det kommer bli en riktigt tuff match, men lyckas vi ta fram vårt allra bästa spel så kommer vi kunna ge dem en ordentlig match. Allt att vinna, inget att förlora helt enkelt!
 
Halsontet jag inte riktigt velat prata om de senaste dagarna är borta idag. Jag har nog mig själv att tacka då jag verkligen gjort allt för att skrämma bort det. Vila (okej, jag har tränat.. men vilat övrig tid), mycket vätska, avkok på ingefära och citron och Echinagard. Nu är det borta och ingen är mer glad än jag!
 
Passande nog fick jag hem mina nya löpskor igår. Jag gick ifrån mina favoriter Asics Gel-Kayano 2.0 och satte mina pengar på dessa Asics Gel-Cumulus 17. Om de är så snabba som de är snygga så kommer detta gå galant ;)
 
 
Efter lite sjukdom blir man extra nojig, så jag tog tag i (en del!) av min samling med shakers. Det här är väl cirkus 60% av den. De jag oftast använder. Jag sköljer de oftast bara med hett vatten efter att jag använt dem så nu var det dags för diskmaskinen. Skönt! Vill INTE blir sjuk nå mer innan tävlingarna!

 
För övrigt så rullar det på med en ordentligt portion oro nu inför vårens första tävling. Idag är jag halvt i upplösningstillstånd och funderar på att köra lite plyo efter matchen. Suck. Jag ser inte ordentligt med resultat och det sätter sig i huvudet direkt. Men jag ger absolut inte upp utan fortsätter kämpa på.
 
Nä, nu ska jag se tv och ladda inför matchen. Ha en bra dag! :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback