"nästa lördag.."

Natthelgen ligger bakom mig och sömnen har inte varit den bästa under de tre senaste dagarna. Det är tur att sambon är med på gymmet när energin är låg. Skulle han vara för på så skulle jag nog bli sur men han lyckas alltid hålla rätt nivå på peppen. Någon sur blick blir det dock ibland från min sida.. men det är när jag verkligen verkligen verkligen inte orkar en repetition till. Ibland tvivlar jag på om det ens syns på mig nu i slutet att jag inte orkar. Kraften i muskeln liksom bara tar slut ibland nu när kroppen får så extremt lite energi i förhållande till det jag gör av med. Jag kan känna att jag orkar galant halvvägs in i setet, men sen tappar jag allt tryck i muskeln och det tar tvärstopp. Ja, jag gör det jag orkar och det är det som är viktigt.
 
Jag känner igen känslan jag har i kroppen just nu. Sen förra dieten. Hur extremt sliten jag är, överallt. Men jag vill ändå till gymmet och träna varje dag för att jag vet att endorfinerna kommer få mig att överleva resten av tiden innan jag går och lägger mig. Motivationen jag får av att se att jag klarar av att bara borra ner huvudet och köra på. PWOn, musiken, känslan på gymmet, muskeldefinitionen jag ser i spegeln, poseringen som ser bättre och bättre ut för varje dag. Slipa slipa slipa. Vilken känsla!
 
Det är nära nu och jag kan från och med den här veckan säga "nästa lördag tävlar jag..". Helt fantastiskt kul ska det bli! Dagarna fram dit är dock aningens packade med saker att göra.. och med saker att göra så menar jag främst jobb faktiskt :P Nu jobbar jag varje dag fram till onsdag nästa vecka, med uppehåll för fredagen som innehåller workshopen jag ska medverka i under dagen. Den som fantastiska Carina Isaksson håller i. Jag skulle gärna ta med några burkar dit och lagra energin jag får utav att bara vara runt henne. Så kan jag ta fram en burk de gångerna då motivationen tryter. Jag kan verkligen inte säga det för många gånger; vilken extremt grym människa hon är!!
 
På onsdag är det till på köpet mätning med coach och vi ska även gå igenom den sista veckan innan tävlingsdagen. Jag förväntar mig en tömning men vet inte alls hur han ser på det och hur han vill ha det. Det ska bli sjukt spännande! Jag återkommer med planerna så fort jag hinner. På torsdag ska jag på massage och det känns extremt välbehövligt för mina ömma muskler. Det är min kollega som är i sluttampen på sin utbildning som ska få ta sig an mina axlar och rygg så jag hittar kontakten i poseringen :)
 
Idag rakade jag föresten hela kroppen. Lite test inför nästa vecka då det ska göras innan färglagren till tävlingen ska läggas. Kommer ihåg att jag lovade mig själv på högstadiet att jag aldrig skulle raka armarna. Det var några tjejer i klassen som gjorde det nämligen och jag tyckte det kändes så konstigt med stubb där. Men nu sitter jag här med lena armar och hoppas att det lilla hår man har växer ut och ser normalt ut efter tävlingarna :P
 
Nehe, nu ska jag nog sussa snart för det blir en halvtidig morgon imorgon. Utbildning, avstämningssamtal och jobb väntar.. och träning innan det förstås!
Ha det bra så länge!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback