Dag 3

Idag har jag haft vääääääldigt mycket mer energi än igår. Somnade typ sittandes igår vid 18-tiden. Sätter mina pengar på att dagens energi har med min 11 timmars sömn inatt. Sömn gör så mycket! Speciellt när jag utsätter kroppen för det jag pysslar med den här veckan. Peekweek.
 
Var och solade idag också. Lite färg är alltid snyggt. Man ser musklerna lite bättre om inte annat ;) Solade på Happy Island här i stan och kan verkligen rekommendera det. Bra och fräscha lokaler och trevlig personal.
 
Är så himla glad, var till coach idag och vägde mig. Har även vägt mig varje morgon nu sen i söndags och jag har tappat minst ett kg per dygn sen dess. Ren vätska som rinner av mig. Imorgon kapas saltet och jag förväntar mig stordåd. Typ ;) Vägde 65 kg prick idag och det innebär 5 kg från min förra tävlingsvikt. Sen får man ju bara hoppas att man lagt på sig något hekto muskler sen sist, så det gör ju ingenting om man hamnar lite högre. Dock förväntar jag mig inte att jag lyckas vara lika hård som sist. Vilket ska ändras till Tyngre Classic!
 
Just nu lagar jag krydd- och saltfri kyckling och sparris till imorgon. Kycklingen kör jag bara som den är i ugnen och sparrisen kokar jag. På kvällen sen ska jag äta tre portioner med ris och päron. Jag är i extas!!! Får allt som allt äta 150 gram ris. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, man jagar bort all form av kräsenhet när det kommer till mat när man går på en tävlingsdiet! Tänk på det om ni någonsin bjuder mig på mat. Har aldrig riktigt varit kräsen och har alltid ätit det mesta.. men nu är det ännu bättre ;)
 
Har blivit en del poseringsträning den här veckan också. Den stillastående poseringen kan jag inte göra så mycket åt kanske, men gången och vändningarna går alltid att träna lite extra på. Mardrömmer vore ju att snubbla på scen liksom :D Den första bilden här nere är från igår och den andra är från idag.
 
 

Nu ska jag se veckans avsnitt av "Gympaläraren" och sen ska jag försöka sussa.
Ska drömma om kolhydraterna jag ska äta imorgon :DKommentarer

Kom ihåg


Trackback