The BFF for the evening; pepsi max!

 
Kvällens sällskap: en iskall 1,5 liters flaska med Pepsi Max, två trötta men söta katter och de senaste avsnitten av Biggest Loser USA. Sambon har åkt iväg på nattpass och jag blir själv fram till ca 07.30 imorn bitti. Självklart kommer jag sova större delen av den tiden.. ladda upp inför morgondagens stora sammandrabbning. Kvartsfinal 2 av 2. Det enda som står emellan mig och en grym match; min nacke.
 
Vi tar det från början.
 
I onsdags natt nappade jag på ett 12 timmars övertidspass på jobbet. Uppgiften var bevakning på sjukhuset. Detta innebar bland annat att jag satt i samma billiga fotölj i 12 timmar. När jag cyklade hem på morgonen för min efterlängtade sömn så anade jag aldrig oråd. Jag gick och la mig, vaknade efter ca 6 timmar och for iväg till gymmet för ett axelpass. Halvvägs in i passet skulle jag köra axelpressar med skivstång. Lyfter upp stången i startläget och ska precis pressa upp vikten. PANG! Det smäller till i nacken. Tänker inte allt för mycket på det utan kör på som vanligt. Efteråt däremot, när kroppen återvänt till normal temperatur så kom värken.. och SOM det värkte. Jag kom fram till att jag åkt på en rejäl sträckning mellan skulderbladen på den vänstra sidan.
 
Fuck. Kunde knappt röra mig på hela torsdagen. Orolig över kvartsfinal 1 på fredagen. Orolig över den 5 timmar långa bussresan dit. Orolig över att inte kunna prestera. Låt oss säga såhär, det gick bra ändå, käkade smärtstillande och krigade på trots smärta. Så gott jag kunde såklart, jag kan inte påstå att jag toppresterade! Ja ja, vi vann matchen med 4-2 och imorgon Söndag väntar alltså returmatchen här hemma i ABB Arena.


Idag har oron övergått till ca 50% ren ångest. Inte bara för matchen imorgon, utan även inför mina kommande tävlingar. Jag kan ju knappast träna axlar och rygg med smärtan jag har idag! .. jag kan knappast ta ut mig ordentligt på cardion. Idag ville jag verkligen styrketräna, men sambon fick mig på andra tankar och jag nöjde mig med 60 min promenad i lutning på löpbandet.
 
Suck.
 
Ahja, jag har fått en akuttid hos min grymma massör på tisdag och han lugnade mig och sa att han skulle "fixa mig", haha, så då litar jag på honom. Hoppas verkligen ändå att det släpper till imorgon så jag får ta ut mig rejält på matchen som jag vill. Ja, nej, nu slutar vi älta nacken och går över till något roligare. Mat :D
 
Här är min lördagsmiddag. Ugnsstekt vit fisk, kokt mosad potatis & en god rejäl sallad till det.
28 dagar kvar till BoS..!!
#körbahkör
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback