Planen 2017

 
Eftersom det förra inlägget blev en aning aggressivt.. hrrmm, det behövdes skrivas helt enkelt, för MIN skull.. så kan jag dela med mig lite av planeringen inför min nästa tävlingsdiet. Lite mer positivt och jääääätteroligt tycker jag. För jag är inte riktigt så arg som jag verkade i det förra inlägget. Det är en grovplanering i alla fall. Jag har egentligen inte ens bestämt mig 100% hur och när det ska börja men ni kan få veta hur jag tänker. 
 
Planen är att tävla hösten 2017. Jag har redan tagit kontakt med min coach om det och jag är så sjukt stolt att få flyga under hennes vingar igen. Carina Isaksson. Kvinnornas kvinna typ. Hon är allt. Men om ni läst min blogg förut så vet ni ju redan hur jag höjer henne till skyarna. Så slipper jag slösa superlativ här och nu ;)
 
Jag har som sagt inte bestämt mig än när jag ska börja med min diet. Jag fick EN riktlinje från Carina när jag mailade med henne. Jag ska väga 70 kg 1 maj. Därefter tar hon vid. Hur jag gör innan, om jag anlitar henne även innan 1 maj eller inte, det får jag bestämma själv och det är där jag inte riktigt är överens med mig själv. Jag har ibland lite svårt att tro på mig själv när jag får fria tyglar. Lina säger att jag klarar det själv och ja, jag erkänner, jag borde klara starten själv. Men det känns pirrigt. Men oavsett om jag anlitar Carina 1 maj eller innan det så kommer min diet börja efter nyår. Det ni, det blir jag och nyårslöftena ;)
 
Skillnaden är väl att jag kommer fortsätta längre än 3 veckor, hehe.
 
Fatta, jag har mosat axlar och rygg nu hela sommaren, hela hösten och kommer göra det hela vintern. Är det bara jag som är meganyfiken på vad som döljer sig där under?? :DKommentarer

Kom ihåg


Trackback