LM Event & Sales

 
Idag har jag blivit inspirerad, motiverad, energiboostad och bortskämd! LM hade verkligen tagit i från tårna och fixat ett hejdundrandes event med fokus på hälsa och välbefinnande. De hade helt enkelt fixat #höstmingel2016 :)
 
Dagen började med fyra olika föreläsningar. Mycket har man snappat upp tidigare men att få saker repeterade av så inspirerande människor gör att man kommer tillbaka på rätt bana igen. Det är ju inte alltid man lever som man vet att man "bör" göra, hehe. Ibland är ju saker helt enkelt lättare sagt än gjort! Men nu har jag ny energi och taggad att följa mina mål.
 
Innan och under föreläsningarna blev vi serverade det ena godare än det andra. Bland annat Pr-OU från #justegg. Ett perfekt och välsmakande proteinrikt mellanmål utan mjölk och gluten. Gjord på 100% äggvita. Tjejerna från #nakedjuicebarvasteras kom även med välsmakande energiboostade juicer och vi fick ta för oss av olika ostar och kex mm. Skapligt bortskämd!
 
Efter föreläsningarna var det dags för företagsmingel. Det bjöds på bubbel, jordgubbar, mer juice och fick eventerbjudanden om både tandblekning och spraytan. Jag passade självklart på att testa spraytanen, man säger inte nej till lite fin bränna :)
 
Inte nog med detta, jag blev ännu mer bortskämd av fina Linda och Linda som driver LM. Jag fick en hel drös med #justegg och även en fin fin goodiebag med MASSOR med smått och gott. Här nedan finns bild på allt och längst ner i inlägget kommer jag skriva upp företagen. Har även lite erbjudanden att dela med mig av, mer om detta i senare inlägg.
 
Är DU bloggare om intresserad av vad LM har att erbjuda?
Gå in på deras hemsida www.lmevent.se
 
 
SPONSORER
 
Plaza Västerås, MatHem, Henkell & Co, Justegg, Naked Juicebar, Vivea
 
Hälsa&Fitness, Smartphoto, Dermoshop, Palina, Smakbox, Meandi International AB, Igo Energy, Jelly Belly, Plotta, Blueapple, Scorett, Audiofly, Apoteket Hjärtat, Starbucks, Rosaprinsessa, Brilliant Smile, Dentalisten, Amasing Art by Kim, Vinga of Sweden, Organicup, Linas Glädjeyra, Nails by Lina, Smartinthedark, Cocoo, Happy Training by MKA, Ulrika Gabriel, Ulrika Nordenstam.