Efter motivation tar disciplinen vid

Det rullar på. Har lite dagar med dipp ibland men de är bra mycket färre än förra dieten. Hade en rejäl dipp förra måndagen. Slutade med att jag drog i mig två kanelbullar, en pizzasallad och en slice kebabpizza från kollegan utöver den planerade middagen. Så sjukt gott. Ångrar INGENTING! Haha. Från att hålla mig helt strikt i ca 1,5 månad till ett rätt stort snesteg. Vikten påverkades såklart inte så mycket, men mitt mentala sinne påverkades nog litegrand. Har haft svårt att motivera mig med kosten vissa dagar efter det. Typ som att jag fått smak på det goda och gärna vill ha mer ;)
 
Motivationen är helt enkelt inte alltid på topp inför allting. Sover jag exempelvis dåligt går det ut över hela min kropp dagen efter. Svårt att tänka positivt med kosten och ingen energi eller glöd till träningen. Men det är då disciplinen tar vid. Det brukar i stort sett alltid sluta bra till sist, men det krävs att hornen växer lite. Sambon brukar pika mig när han ser att jag är på väg ner i det bedrövliga träsket. Blir alltid skitsur då, men det funkar för jag känner alltid av lite jävlar anamma på grund av det. Han känner mig väl ;)
 
Känner mig lite som en räka just nu. Har jag ens byggt nå muskler senaste 10 månaderna sen Tyngre??! Ändå har jag minst 10 kg kvar till scenform. Hujedamig, hur ska det gå. Var jag så jäkla liten sist också?
 
Jag går in i en skapligt snurrig period just nu. Bandyn måse prioriteras nära slutspelet vilket innebär att jag behöver vara med på så många ispass som möjligt, vilket i sin tur påverkar mitt jobbschema till det katastrofala. Vågar knappt titta på det. Kommande 5-6 veckor innan SM-slutspel och Thailand kommer innebära det hoppigaste schemat hittills på jobbet. Det kommer krävas bra planering och bra sömn. Tur mina vänner vet hur jag har det under bandysäsongen.. för nu blir det värre innan det blir bättre :)
 
Skapligt flum-inlägg. Lite för disträ för att bygga upp en röd tråd.
Nu blir det film och barnspel på mobilen för hela slanten!
 
Senaste tävlingsformen.. kan jag slå detta i höst?